Pogoji poslovanja

Pogoji poslovanja

Naročila

Po dokončni potrditvi naročila kupca preko elektronske pošte obvestimo o prejemu naročila. Običajno naslovnik prejme elektronsko obvestilo v 5 minutah, nič pa ni neobičajnega, če proces zaradi različnih nastavitev elektronskih poštnih odjemalcev traja nekoliko dlje.

Kupec prejme elektronsko obvestilo tudi takrat, ko blago odpremimo (1-7 dni, odvisno od zaloge izdelka). Za tem je običajno potrebno dan ali dva, da Pošta Slovenije blago tudi dostavi na prejemnikov naslov. V primeru, da ste morda naročili blago, ki ga zaradi nepredvidljivih razlogov ne moremo odpremiti v obljubljenem roku, vas o novem dobavnem roku obvestimo preko posredovanih kontaktnih podatkov. Naročeni izdelki imajo na spletu zapisane predvidene dobavne roke.
Postopek preklica naročila

Prejeta naročila preko spletnega centra Gravirko.si lahko kupec brez dodatnih stroškov prekliče do prejema elektronskega sporočila o tem, da je bilo naročilo že odpremljeno s spletnega centra Gravirko.si . Obvestilo o preklicu naročila je možno izključno preko elektronske pošte info@gravirko.si . V elektronskem sporočilu navedite naslednje podatke:

  • V naslovu sporočila: Preklic naročila
  • V vsebini sporočila: a)ime in priimek kupca b) naslov kupca c) številka naročila

Postopek vračila blaga

Pred vračilom blaga, kupljenega v spletnem centru Gravirko.si, nas obvestite na  info@gravirko.si , da se dogovorimo o najboljši rešitvi. Od pogodbe lahko potrošnik odstopi v roku 14 dni po prejetju naročenega blaga, ne da bi mu bilo pri tem potrebno navesti razlog za svojo odločitev.

Šteje se, da je sporočilo pravočasno, če je pošiljka oddana v roku. Vrnitev naročenega blaga podjetju v roku 14 dni od prejema je enakovredna sporočilu o odstopu od pogodbe.

Blago lahko v roku 30 dni od oddanega sporočila o odstopu od pogodbe vrnete tako, da kupljeno blago pošljete z računom in vso pripadajočo dokumentacijo na naslov: AG SkupinaŠalka vas 73A, 1330 Kočevje. Stroške pošiljanja vedno krije pošiljatelj, razen če je vnaprej dogovorjeno drugače. V primeru pošiljk z odkupnino si pridružujemo pravico sorazmernega zmanjšanja vrnjene kupnine.

Izdelek vrnite v originalni embalaži. Izdelek mora biti nepoškodovan in v nespremenjeni količini.

Vračilo kupnine je možno izključno preko nakazila na vaš bančni račun. Gotovine ne izplačujemo.

Sklenjena pogodba med kupcem in prodajalcem se v elektronski obliki nahaja na sedežu podjetja AG SkupinaŠalka vas 73A, 1330 Kočevje. Kupec lahko pridobi kopijo pogodbe z zahtevo po elektronski pošti na naslov info@gravirko.si

Varovanje podatkov

Osebni podatki

Obvezujemo se, da bodo osebni podatki, pridobljeni preko spletnega mesta v celoti ostali shranjeni, varovani in obdelovani s strani podjetja AG skupina, Andrej Gregorčič s.p.. Z vsemi pridobljenimi osebnimi podatki bo upravljavec spletnega mesta ravnal v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov in v skladu z evropsko zakonodajo (direktive EU 95/46/EC, 2002/58/EC in sporazumi ETS 108, ETS 181, ETS 185, ETS 189).

Vaši podatki so ustrezno zaščiteni pred izgubo, uničenjem, ponarejanjem, manipuliranjem in neavtoriziranim dostopom ali neavtoriziranim odkritjem s strani tretjih oseb.

Pravica do obveščenosti

Če imate kakršna koli vprašanja v zvezi z našo politiko varovanja osebnih podatkov ali načinom obravnave vaših osebnih podatkov, se lahko brez zadržkov obrnete na našega predstavnika varovanja zasebnosti osebnih podatkov, pridobljenih preko spletnega centra Gravirko.si:

AG skupina

Andrej Gregorčič s.p.

Šalka vas 73a

1330 Kočevje

info@gravirko.si

Na podlagi vaše zahteve vas bomo nemudoma obvestili – pisno in v skladu z ustreznimi predpisi – kateri osebni podatki so bili zbrani med obiskom spletnih mest podjetja Gravirko.si.

Namen uporabe

Osebni podatki, ki so pridobljeni preko spletne strani www.gravirko.si za namen izvedbe spletnega nakupa, se uporabljajo izključno za potrebe izvedbe in dostave naročila.

Soglasje k hrambi, obdelavi in posredovanju osebnih podatkov s sodelovanjem v nagradnih igrah ali naročilu na e-novice, uporabnik dovoljuje podjetju AG skupina, Andrej Gregorčič s.p., obdelovanje in hranjenje posredovanih osebnih podatkov, skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S podanim soglasjem uporabnik dovoljuje podjetju AG skupina, Andrej Gregorčič s.p., da kot upravljavec zbirke osebnih podatkov obdeluje zbrane osebne podatke za namene vzorčenja, anketiranja in statistične obdelave podatkov, za ugotavljanje uporabe storitev, prilagajanje ponudbe in segmentacije, za raziskave trga, obveščanje o ponudbi, novostih in ugodnostih, za pošiljanje e-novic in drugega oglasnega gradiva, obveščanju uporabnikov o storitvah spletnega centra Gravirko.si in podjetja AG skupina, Andrej Gregorčič s.p., ter povezanih oseb in za druge oblike uporabe posredovanih podatkov, v katere uporabnik spletne strani posebej privoli. Zbrani podatki ne bodo posredovani tretjim osebam.

Navedene podatke lahko podjetje AG skupina, Andrej Gregorčič s.p. obdeluje za lastne potrebe do preklica privolitve z zahtevo za odstranitev osebnih podatkov iz baze, sicer pa le toliko časa, kolikor je nujno potrebno za dosego namena, zaradi katerega so bili podatki zbrani, tj. 10 let za registrirane uporabnike spletnega centra Gravirko.si, 3 mesece za udeležence nagradnih iger, 10 let za zmagovalce nagradnih iger ter do odjave naročnika na e-novice, oziroma dokler upravljavec ne preneha s svojo dejavnostjo na trgu. V času upravljanja osebnih podatkov ima posameznik na zahtevo možnost vpogleda in ažuriranja podatkov v bazi podatkov.

Varovanje vaše zasebosti
Varovanje zasebnosti/Varnost nakupa zagotavljamo z upoštevanjem vseh veljavnih zakonskih obveznosti in priporočil slovenske ter mednarodne zveze potrošnikov.

Obvezujemo se, da bodo kakršnikoli osebni podatki, pridobljeni preko spletne strani www.Gravirko.si, v celoti ostali v lasti podjetja AG skupina, Andrej Gregorčič s.p., (upravljavec spletnega centra Gravirko.si) in bodo služili izključno za potrebe izvedbe in dostave naročila, razen če ni uporabnik spletne strani posebej privolil v kakšno drugačno obliko uporabe posredovanih podatkov. Z vsemi posredovanimi osebnimi podatki bomo brezpogojno ravnali v skladu z veljavnim Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Če želite v spletnem centru Gravirko.si ukiniti vaš uporabniški račun, nam to sporočite na naslov info@gravirko.si. V sporočilu je obvezno potrebno navesti naslednje podatke:

  • V naslovu sporočila: Ukinitev uporabniškega računa
  • V vsebini naročila: a) ime in priimek uporabnika, b) naslov uporabnika, c) elektronska pošta, s pomočjo katere je bil odprt uporabniški račun.

Zahtevek za ukinitev uporabniškega računa mora biti poslan z elektronskega naslova, s katerim je bil uporabniški račun tudi odprt. O ukinitvi vas bomo obvestili preko elektronske pošte.

Cene in plačila

Prikazane cene

Cene prikazane na spletnem naslovu Gravirko.si, se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.

SPLETNI CENTER GRAVIRKO.SI OMOGOČA NASLEDNJE NAČINE PLAČEVANJA:

Z gotovino ob prevzemu pošiljke (*)

V plačilnih možnostih izberite opcijo Plačilo po povzetju. V primeru, da vas v času dostave ni doma, lahko naročene izdelke plačate tudi ob prevzemu v vaši enoti Pošte Slovenije.
(*) OPOZORILO ZA NAKUPE Z MOŽNOSTJO PLAČILA Z GOTOVINO OB PREVZEMU POŠILJKE

Kupec spletnega centra Gravirko.si tako ni dolžan plačati omenjene provizije pač pa zgolj znesek odkupnine, ki je sestavljen iz cene blaga, objavljene v spletnem centru Gravirko.si ter morebitnih stroškov dostave za nakupe, nižje od vrednosti 30€. V primeru, da ob dostavi ali prevzemu kupljenega blaga osebju Pošte Slovenije predstavljena pojasnila ne zadostujejo, svetujemo plačilo zahtevanega zneska. O zapletu nas obvestite na info@gravirko.si in uredili bomo, da vam Pošta Slovenije dodatno provizijo za vplačilo posebne položnice v višini 0.96 € v najkrajšem možnem času povrne nazaj.

Za morebitne nevšečnosti se opravičujemo in prosimo za razumevanje!

Spletna dostava

Obvestilo o prevzemu blaga

Dostava na dom

V spletnem centru Gravirko.si stremimo k najhitrejši možni dostavi naročenega blaga. Večino prejetih naročil do 12. ure skušamo odpremiti še isti dan (izdelki so označeni s statusom “Na zalogi” ), razen med vikendi in prazniki. Če je za odpremo blaga potreben daljši čas, je to označeno na spletni strani oziroma vas bomo o tem obvestili. V primeru, da ste morda naročili blago, ki ga zaradi nepredvidljivih razlogov ne moremo odpremiti v obljubljenem roku, vas o novem dobavnem roku obvestimo preko posredovanih kontaktnih podatkov.

Stroški dostave

  • – po veljavnem ceniku Pošte Slovenije
  • – Pri nakupu nad 30 € je dostava po Sloveniji brezplačna.

Spletni piškotki

V spletnem centru Gravirko.si želimo svojim obiskovalcem vedno zagotoviti aktualne in zanje pomembne informacije. Na podlagi poznavanja, kakšne vsebine obiskovalce zanimajo in kaj pri nas iščejo, lahko ponudimo prave vsebine. Podatkov nikoli ne posredujemo tretjim osebam, prav tako ne spremljamo obiskovalcev kot posameznikov, temveč povsem anonimno.

Kaj so piškotki?

Piškotki so male besedilne datoteke, ki jih večina spletnih mest shrani v naprave uporabnikov, s katerimi dostopajo do interneta. Njihovo shranjevanje je pod popolnim nadzorom uporabnika, saj lahko v brskalniku, ki ga uporablja, hranjenje piškotkov omeji ali onemogoči.

Zakaj jih potrebujemo?

Piškotki so temeljnega pomena za zagotavljanje uporabniku prijaznih spletnih storitev. Najpogostejše funkcije e-poslovanja (na primer dodajanje izdelkov v košarico, plačilo, vpis naslova za dostavo naročila) ne bi bile mogoče brez piškotkov. Interakcija med spletnim uporabnikom in spletno stranjo je s pomočjo piškotkov hitrejša in enostavnejša. Z njihovo pomočjo si spletna stran zapomni posameznikove preference in izkušnje, s tem je prihranjen čas, brskanje po spletnih straneh pa je tako bolj učinkovito in prijetno.

Piškotke uporablja večina spletnih strani, saj omogočajo priročen način za ohranjanje sveže in primerne vsebine, ki je v skladu z interesi in preferencami spletnih uporabnikov. Na podlagi statističnih podatkov o obiskanosti spletne strani, ki jih prav tako omogočajo piškotki, lahko upravljavci spletnih mest ocenijo učinkovitost zasnove svojih spletnih strani, kot tudi ustreznost vrste in števila oglasov, ki jih ponujajo uporabnikom na svojih spletnih straneh.

Reklamacije in servis

Spoštovani kupec, zahvaljujemo se vam za nakup v naši prodajalni Gravirko.si.

Obveščamo vas, da smo z namenom hitrega in bolj učinkovitega reševanja morebitnih okvar aparata v roku proizvajalčeve garancije, dosegljivi na:

– elektronskem naslovu info@gravirko.si

Družbena odgovornost

Odveza odgovornost

Upravljavec spletnega centra, podjetje AG skupina, Andrej Gregorčič s.p., stremi k najvišji mogoči stopnji ažurnosti in pravilnosti objavljenih podatkov na spletni strani www.gravirko.si. Kljub temu pa lahko zmanjšana stopnja delovanja uporabljene tehnološke rešitve, vnos, prenos ali pa kakršnakoli druga obdelava podatkov povzroči napako, ki je prikazana na spletni strani. V primeru, da obiskovalec spletne strani ocenjuje, da gre za napačno prikazan podatek, nam to vedno lahko sporoči na elektronski naslov info@gravirko.si.

Podjetje AG skupina, Andrej Gregorčič s.p., ni odgovorno za občasno nedelovanje strani, morebitno netočnost informacij in tudi ne za morebitno škodo, nastalo zaradi uporabe netočnih ali nepopolnih informacij ter nezmožnosti dostopa in uporabe informacij na teh spletnih straneh. V redkih okoliščinah se lahko zgodi, da se v trenutku oddaje naročila zaloga naročenega izdelka ali izdelkov zmanjša pod kritično stanje, kar pomeni, da bo naročen izdelek ali dostavljen z zamudo ali vam bomo namesto naročenih izdelkov ali izdelka ponudili drug izdelek enake ali primerljive kvalitete. 
Objavljene fotografije so simbolične in ne zagotavljajo lastnosti izdelka.